fbpx
Home / Visszajelzés / Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Üzletpolitikánk lényege a maximális elégedettség. Egyedülállót és különlegeset igyekszünk nyújtani a garanciális feltételeinkkel!

Néhány hasznos és fontos információ rólunk amit érdemes elolvasni:

 • Csak és kizárólag projektorokkal foglalkozó cég vagyunk!
 • Minden projektor vásárlásáról számlát állítunk ki!
 • Minden projektorra garanciát adunk, hogy a leírt minőséget képviseli. Garanciális feltételek a leírásokban olvashatók.
 • Minden projektorunk átesik egy komplett 20 pontból álló karbantartási és átvizsgálási folyamaton.
 • Csak és kizárólag akkor értékesítjük, ha minden szempontból megfelel és teljesen karban van tartva. Nem bízzuk másra, nem adjuk ki a kezünkből, mi csináljuk!
 • Lámpa óraszámot soha nem törlünk, azt is odaírjuk ha 1000 óra van benne, azt is ha 120 óra.
 • Csak és kizárólag saját fotója kerül fel a projektornak, így nem érheti a vevőt meglepetés mit vett és mit kapott.
 • Minden projektort azonnal szállítunk, akár utánvétes, akár előreutalásról van szó.  16 óráig beérkezett utalás esetén illetve utánvétes rendelés esetén is másnap a készülék megérkezik a vevőhöz értékbiztosítva, törékeny kezeléssel, profi logisztikai nyomkövetési információval. (Kivéve természetesen a hétvége illetve az ünnepnap amikor nincs bank illetve a futárszolgálat nem dolgozik.)
 • Szombati kiszállítás kérhető igény esetén!
 • Minden projektor profin be van csomagolva, bárhova tudjuk küldeni.
 • Minden projektor és lámpája rendszerünkben regisztrált.
 • Hosszútávra tervezünk és komoly projektor szervízelési és értékesítési múlttal rendelkezünk, rengeteg referenciával!

Kívánunk mindenkinek jó és élményekben gazdag projektorozást!

7 thoughts on “Miért érdemes tőlünk vásárolni?

 1. Optoma DS316.

  Ezt a projektort is kipróbáltam (igaz nem magamnak vettem), és kitűnő választás volt akárcsak az előző.
  Meglehetősen nagy fényerővel rendelkezik ezért eco módra kapcsoltam, és még így is félhomályban jó moziélményt kaptam. Színei nagyon rendben vannak, valamint VGA bemenetről hajtva nagy felbontású jellel (720p) tűéles részletgazdag képet kaptam ami elsőre megdöbbentett mivel a maga natív 800×600-as felbontásától kevesebbet vártam, de kellemeset csalódtam. Hangja halk normál hűtéssel, intenzív hűtés is elviselhető eco módban. A kép jellemzők beállítására rengeteg lehetőség van, úgyhogy mindenki a maga ízlésének megfelelően beállíthatja. Emellett rengeteg gyári beállítás is rendelkezésre áll úgy mint film, videó, prezentáció, fényes, osztályterem, stb. Könnyen üzembe helyezhető négy méter távolságból két méteres képátlót értem el. Távirányítója elsőre bonyolultnak tűnt de pár óra használat után megszokható.

 2. Nagyon korrekt eladó! Hibátlan termék. Gyors ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Én nagyin meg vagyok elégedve.

 3. Nagyon jó eladó, ajánlom mindenkinek. Kiváló terméket kínál!
  Nagyon megvagyok elégedve.

 4. Hihetetlen korrekt ,pontos,segitőkész eladóval ismerkedtem meg.Hétvégén tévedtem a honlapra,majd pár mailváltás után ,miután kitaláltuk közösen milyen projektorra van szükségem meg is egyeztünk.
  Keddre már a kezembe is került a kinézett projektor gondos,alapos csomagolásban.
  Egy Sanyo PLC-XE31-re esett a választás.
  Pöpec állapotban,ahogy igérte az eladó.
  Csodálatos képet kaptam a projektortól,leesett az állam.
  Nagyon elismerően tudok csak nyilatkozni mind a termékről,mind az eladóról.
  Ajánlani is fogom minden ismerősömnek és remélem még üzletelünk a jövőben:-)
  Mindent nagyon köszönök.

 5. Az első érdeklődő telefontól a szállítás befejezéséig minden fázisban nagyon korrekt, udvarias, rugalmas és segítőkész eladót ismerhettem meg. A projektort valamennyi tartozékával a megbeszélt áron, paraméterekkel és nagyon gyors szállítási idővel kaptam meg, műszakilag kifogástalan állapotban. A csomagolás gondossága (kibélelt, légpárnás dobozban, értékbiztosítással) példaértékű volt, de minden más tekintetben is – pl. a tájékoztatás gyorsasága és részletessége – egy nagyon korrekt céget ismerhettem meg.
  A projektor képminősége, szolgáltatásai minden előzetes várakozásomat felülmúlta.
  A projektor árát is méltányosnak találtam (különösen más cégek kínálatával összevetve).
  Úgy érzem, nem csak maga a projektor, de a cég is egy nagyon jó választás volt, mert egy kifejezetten igényes és a részletekre is odafigyelő céget ismerhettem meg, amit minden érdeklődőnek vagy leendő vevőnek jó szívvel tudok ajánlani.

  Korrektségüket, segítségüket, igényességüket és rugalmasságukat ezúton is nagyon köszönöm!

  József

 6. Nagyon jó véleményem van az eladóról. A megbeszélt készüléket a tájékoztatóban közölt paraméterekkel jó állapotban és gyorsan megkaptam. Azonban mégis cserét kértem az eladótól. Gondolkodás nélkül azonnal közölte, hogy van mód a cserére. Ez rövid határidőn belül megtörtént. Az új készülék is hibátlanul működött és nagyon megfelelt az igényeimnek. Jó szívvel tudom ajánlani Őket.

  Mindent nagyon köszönök.

  Imre

 7. Nagyon köszönöm a projektort. Az eladó nagyon korrekt és segítőkész volt végig. Minden ostoba kérdésemre türelmesen és szakszerűen válaszolt. Végül sikerült a legtökéletesebb terméket kiválasztanunk, amit a megbeszéltek szerint küldtek el. Az eladónak hála jobb projektort vettem mint amit eredetileg kiválasztottam. Pont ez az amit szerettem volna! Remélem lesz még alkalmam tőlük vásárolni. Csak ajánlani tudom mindenkinek; amit már el is kezdtem az ismerőseim körében.

  Köszönök mindent!

  Gergő

Comments are closed.

Top