fbpx
Home / Rólunk

Rólunk

Cégünk több éve projektorokkal foglalkozik. Üzletpolitikánk lényege a vevők maximális elégedettsége! Hosszútávra vagyunk berendezkedve, erre minden technikai feltételünk adott. Használt projektorok terén ismerve az eddigi piaci lehetőségeket, korrekt árakat tudunk adni, elégedettségi mutatónk 100 %-os. A projektorok folyamatosan érkeznek hozzánk, melyek általában cégeknél, iskoláknál, bemutató termekben voltak felszerelve, szép esztétikai és minőségi állapotban vannak. Amikor hozzánk kerülnek, minden projektort átnézünk, karbantartunk.  Minden projektor átesik egy saját rendszerünkben felállított 17 pontos vizsgálaton. Amennyiben ezen nem megy át, nem kerül értékesítésre a projektor. Csak karbantartott és átvizsgált projektort értékesítünk.  A legvégén pedig tesztelésre kerül mindegyik, a képét lefotózzuk, melyek megtalálhatók az oldalon. Mindnek saját fotója kerül fel. Mindegyik projektor belsejéből enni lehet, szoktuk mondani. Nem adunk ki semmilyen munkát, így a minőség garantált!

A vevők elégedettek, kiváló minőséget kapnak, igazolja ezt a 100 %-os pozitív visszajelzési mutató. Illetve az is, hogy több visszatérű és kiemelt ügyfelünk van, akik nagyon elégedettek a szolgáltatásainkkal. Garanciális feltételeink egyedülállóak!

A képére garanciát vállalunk, hogy a leírt minőséget képviselik. Lámpa óraszámot nem resetelünk, ha 1000 óra van benne azt is odaírjuk, ha 100 azt is.

Amennyiben az óraszám a végénél jár illetve a lámpa ezt indokolja, cseréljük a lámpát.

Néhány fontos információ ami segíthet a döntésben:

 • Csak és kizárólag projektorokkal foglalkozó cég vagyunk!
 • Minden projektor vásárlásáról számlát állítunk ki!
 • Minden projektorra garanciát adunk, hogy a leírt minőséget képviseli. Garanciális feltételek a leírásokban olvashatók.
 • Minden projektorunk átesik egy komplett 17 pontból álló karbantartási és átvizsgálási folyamaton.
 • Csak és kizárólag akkor értékesítjük, ha minden szempontból megfelel és teljesen karban van tartva. Nem bízzuk másra, nem adjuk ki a kezünkből, mi csináljuk!
 • Lámpa óraszámot nem törlünk, azt is odaírjuk ha 1000 óra van benne, azt is ha 120 óra.
 • Csak és kizárólag saját fotója kerül fel a projektornak, így nem érheti a vevőt meglepetés mit kért és mit kapott mint ezt oly sok ügyfelünk tapasztalta máshol.
 • Elhatárolódunk a raklapos tömegértékesítéstől. Aki látott már projektort szétszedve tudja, hogy a legnagyobb ellensége a por. Olyan projektort soha nem adunk el, ami nincs karbantartva.
 • Minden projektort raktárról szállítunk a DPD lkogisztika segítségével.
 • Szombati kiszállítás kérhető igény esetén!
 • Minden projektor profin be van csomagolva, bárhova tudjuk küldeni.
 • Minden projektor és lámpája rendszerünkben regisztrált.
 • Hosszútávra tervezünk és komoly projektor szervízelési és értékesítési múlttal rendelkezünk, rengeteg referenciával!

Kívánunk mindenkinek jó és élményekben gazdag projektorozást!

Szállítási és fizetési feltételek:

Szállítása Európa bármely országába megoldható! Magyarországon a logisztikázását  DPD futárszolgálattal végezzük, bárhova tudjuk küldeni a csomagot. Online nyomkövetési kódot küldünk minden ügyfelünknek. Amikor az oldalra felkerül, akkor 2 napon belül a csomag meg tud érkezni a megrendelt címre.

Magyarországon a szállítási határidő: 2-3 nap, a megrendelést követően!

Csomagolása tökéletes és biztonságos, értékbiztosítva szállítjuk.

Fizetési lehet:

Banki átutalás díjbekérő alapján

Paypal

Ajánljuk a világ legnagyobb és legbiztonságosabb internetes fizetési rendszerét a PayPal-t. Mindenkinek saját fiókja van, nem kell egymással megosztani a banki adatokat, nagyon megbízható és a külföldi üzleti világot ez mozgatja szerintem. Saját védelmi rendszere van, a világ több nagy cége használja napi rendszerességgel. Biztonságos, gyors, ingyenes!

Jó projektorozást kívánunk mindenkinek!

Visszajelzéseit, kérdéseit szívesen vesszük, az oldalon közzétesszük!

Top